Wie zijn wij

Op gastronomische ontdekkingsreis met WINEFIELD !

Tony De keersmaecker is reeds meer dan 35 jaar gepassioneerd met wijn bezig.
Met zijn veeleisendheid op gebied van smaak en de productie door de plaatselijke wijnbouwer tracht hij een gevarieerd aanbod excelente wijnen aan te bieden aan een aantrekkelijke prijs.

Deze kan hij garanderen omdat er geen tussenpersonen (behalve transporteurs) aan te pas komen.

Toen wij op ontdekking gingen in Frankrijk  op zoek naar betaalbare doch kwalitatief hoogstaande wijnen, stuitten wij op een groot aantal verrassingen. Onze ontdekkingen vindt u in onze catalogus.
De dranken die we dit jaar in ons assortiment hebben, zullen ook bij de meest veeleisende fijnproever in de smaak vallen.
Heerlijke champagnes als de blanc de blancs meestal uit de beste wijngaarden zoals "Grand Crus" en frisse fruitige witte wijn zoals een chardonnay uit de Bourgogne zullen u niet teleurstellen.
Voor de rode wijn liefhebbers zijn er niet alleen uitgelezen Bordeaux-wijnen maar vooral exclusieve Bourgognes die nog enkele jaren kunnen liggen.
WINEFIELD heeft jarenlang ervaring in wijnproeven en ontdekken en levert kwaliteitsproducten uit Frankrijk.
Mocht u niet tevreden zijn over een van de door ons geleverde producten, meld het ons dan. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag van ons terug.

Winefield is een handelsbenaming dit eigendom is van bvba Minedfield Barelstraat 161a B2880 Bornem Ondernemingsnr BE0887 040 947

 

 

Powered By OpenCart
Winefield Webshop © 2017