Tony De keersmaecker is reeds meer dan 30 jaar een gedreven wijnliefhebber. Na een actieve loopbaan in de banksector heeft hij nu al te tijd om met wijnen bezig te zijn.

Sinds 2010 (oprichting Winefield) bezoekt hij bijna maandelijks zijn contacten in Frankrijk en op professionele wijnbeurzen in Europa.

Wij kopen dus zelf zonder tussenpersonen.

 

Toen wij op ontdekking gingen in Frankrijk  op zoek naar betaalbare doch kwalitatief hoogstaande wijnen, stuitten wij op een groot aantal verrassingen. Enkel kwaliteit komt voor in ons beperkt assortiment.

 

Onze ontdekkingen vindt u op deze webshop.

 

De dranken die we dit jaar in ons assortiment hebben, zullen ook bij de meest veeleisende fijnproever in de smaak vallen.

 

Heerlijke champagnes als de blanc de blancs meestal uit de beste wijngaarden zoals "Grand Crus" en frisse fruitige witte wijn zoals een chardonnay uit de Bourgogne zullen u niet teleurstellen.

 

Voor de rode wijn liefhebbers zijn er niet alleen uitgelezen Bordeaux-wijnen maar vooral exclusieve Bourgognes die nog enkele jaren kunnen liggen.

 

 

WINEFIELD heeft jarenlang ervaring in wijnproeven en ontdekken en levert kwaliteitsproducten uit Frankrijk. Mocht u niet tevreden zijn over een van de door ons geleverde producten, meld het ons dan. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag van ons terug.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Winefield Minedfield bvba
Boomstraat 106a1 2880 Bornem
Belgium            BTW BE0887 040 947

© 2023 by Winefield. Proudly created with Wix.com